Yoga & Outdoor Retreat Weekend Vakantie Spanje Najaar 8 t/m 11 oktober 2015

Een actief en ontspannen verwenweekend met yoga, outdoortraining, zon, strand, gezelligheid en heerlijk eten in een kleurrijke accommodatie in een prachtige omgeving! Na het grote succes van voorgaande retreats organiseren Wilma en Keetie in samenwerking met 123olé voor de 6e keer dit verwenweekend! Wij nodigen je graag uit voor dit heerlijke retreat van 8 t/m read more »

Yoga & Outdoor Retreat Weekend Vakantie Spanje Zomer 25 t/m 28 juni 2015

ER ZIJN NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ IN DIT RETREAT! HET VOLGENDE RETREAT STAAT GEPLAND VAN 8 – 11 OKTOBER 2015! Een actief en ontspannen verwenweekend met yoga, outdoortraining, zon, strand, gezelligheid en heerlijk eten in een kleurrijke accommodatie in een prachtige omgeving! Na het grote succes van voorgaande retreats en een nu al volgeboekt retreat read more »

Yoga & Outdoor Retreat Weekend Vakantie Spanje Pinksteren 21 – 24 mei 2015

DIT RETREAT IS VOL!! DE EERSTVOLGENDE RETREATS ZIJN: 25 – 28 JUNI EN 8 – 11 OKTOBER 2015! KLIK HIER VOOR MEER INFO! Wilma en Keetie organiseren in samenwerking met 123Olé voor de 4e keer dit sportieve retreat op het Catalaanse platteland bij Girona en de Costa Brava. Wij nemen je mee in een ontspannen read more »

Yoga & Outdoor Retreat Vakantie Weekend Spanje van 9 – 12 januari en 21 – 24 mei 2015

HET PINSTERRETREAT IS VOL! DE EERSTVOLGENDE YOGA&OUTDOOR RETREATS ZIJN: 25 – 28 JUNI EN 8 – 11 OKTOBER 2015! KLIK HIER VOOR MEER INFO! Wilma en Keetie organiseren in samenwerking met 123Olé opnieuw het succesvolle, kleurrijke en gezellige weekend waarin je je kunt onderdompelen in Yoga en Outdoortraining op het Catalaanse platteland bij Girona en read more »

Yoga & Outdoor Retreat Vakantie Weekend Spanje van 18 t/m 21 september 2014

DE VOLGENDE YOGA&OUTDOOR RETREATS STAAN GEPLAND OP 25 – 28 JUNI en 8 – 11 OKTOBER 2015! KLIK HIER VOOR MEER INFO! Na het grote succes van het Yoga&Outdoor Retreat tijdens het Pinksterweekend 2014 organiseer ik samen met Wilma opnieuw dit gezellige weekend waarin je je kunt onderdompelen in Yoga en Bootcamp activiteiten op het read more »

Yoga Beginners Workshop Amsterdam ~ 13 april 2014

In deze workshop zoomen we in op de techniek van de basis yogahoudingen zoals downward facing dog, plank, de warrior poses en trikonasana. We doorlopen de zonnegroet stap voor stap en leren te bewegen op het ritme van de adem gebruikmakend van de ujjayi ademtechniek. In een yogales is vaak te weinig tijd om uitgebreid read more »

Yogahouding uitgelicht: Downward Facing Dog

In mijn lessen neemt de yogahouding Downward Facing Dog (ofwel de Neerkijkende Hond en in het sanskriet Adho Mukha Svanasana), een prominente plaats in. Deze houding komt telkens weer terug in de series houdingen die we doen. Maar wat is nu eigenlijk de functie van deze houding? Waar moet je allemaal op letten als je read more »

Yoga & Outdoor Retreat Vakantie Spanje 6 t/m 8 juni 2014

Eerstvolgende data voor dit retreat: 21 – 24 mei 2015 en 25 – 28 juni 2015! Bekijk de informatie hier: Yoga&Outdoor Spanje In het Pinksterweekend van 6 t/m 8 juni 2014 kun je jezelf onderdompelen in Yoga en Outdoor activiteiten op het Catalaanse platteland, een halfuurtje van Girona en een half uurtje van de Costa read more »

Yoga voor Beginners Amsterdam ~ 8 december 2013 ~ Yagoy De Baarsjes

Deze workshop legt de basis voor je yoga practice en is voor iedereen die: – stap voor stap yogahoudingen wil leren – meer wil weten over de techniek van yogahoudingen – wil leren om te bewegen op het ritme van de adem In deze workshop zoomen we in op de techniek van de basisyogahoudingen zoals read more »

Yoga Beginners Workshop Amsterdam ~ 1 december 2013

In deze workshop zoomen we in op de techniek van de basis yogahoudingen zoals downward facing dog, plank, de warrior poses en trikonasana. We doorlopen de zonnegroet stap voor stap en leren te bewegen op het ritme van de adem gebruikmakend van de ujjayi ademtechniek. In een yogales is vaak te weinig tijd om uitgebreid read more »