Bij bedrijven is steeds meer aandacht voor het welzijn van de werknemers. Dit met het oog op stress preventie en het terugdringen van ziekteverzuim. Stoelmassages zijn al sinds enkele jaren op veel werkvloeren ingevoerd. Daarnaast winnen mindfulness trainingen voor managers en werknemers aan populariteit. Rug- en RSI klachten en de veel voorkomende burn-out bij werknemers pleiten voor bewegen en ademhalingsoefeningen op de werkvloer. Yoga combineert bewegen met ademhalingsoefeningen en is daarom de manier om gezondheid op het werk te bevorderen.

Yoga Flower geeft yogatrainingen bij bedrijven. Maandelijks verzorgde Yoga Flower samen met Imma4Energy een yogatraining voor Cabin Attendants van KLM. In dit zorgvuldig samengestelde totaalprogramma maakten Cabin Attendants in 1 dag kennis met het beoefenen van yoga en de achtergronden van yoga. Zij kregen tools voor aan boord en op de route die bijdragen aan het algehele welzijn, zowel fysiek als mentaal. De missie van deze dag is om de deelnemers zodanig te enthousiasmeren dat zij yoga gaan toepassen in hun dagelijks leven. Uit de feedback van de deelnemers in een follow up blijkt dat dit ook werkelijk het geval is!

Is uw bedrijf ook geïnteresseerd in een yogaprogramma op de werkvloer? Bel of mail voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.