Heb je nog nooit yoga beoefend en wil je in een kleine groep onder persoonlijke begeleiding stap voor stap de basisprincipes van yoga leren? Heb je al een aantal yogalessen gevolgd maar wil je meer weten over de achtergronden van yoga en de techniek van yogahoudingen?

Dan is de Cursus Yoga voor Beginners iets voor jou!

In samenwerking met yoga- en dansstudio rasalila in Amsterdam West organiseert Yoga Flower deze beginnerscursus. In de cursus begin je bij de basis van yoga. Wat is yoga en hoe gebruik je je lichaam en je ademhaling? Welke yogahoudingen zijn er en hoe voer je ze het beste (voor jouw lichaam) uit.

In een groep van maximaal 10 personen en veel persoonlijke begeleiding leer je de basisprincipes en de filosofie van een dynamische yoga beoefening die je fitter, sterker en flexibeler maakt.

Stap voor stap leer je hoe je de basishoudingen uitoefent, hoe je de houding vasthoudt en hoe je vloeiend op het ritme van je ademhaling van de ene naar de andere houding overgaat. Naast het actieve aspect, leer je ook hoe je kunt ontspannen.

Een constante yoga beoefening verbetert je lichaamshouding, vergroot de kwaliteit van je ademhaling en vermindert de lichamelijke spanningen en zwaktes.

Na deze cursus heb je een goede basis gelegd voor je yoga beoefening en ben je welkom om aan te sluiten bij de wekelijkse yogalessen in studio rasalila en/of van Yoga Flower. Uiteraard ben je te allen tijde welkom om yogalessen mee te doen!

Prijs: 6 lessen van 1,5 uur voor: €90 (dat is €15 per les)

Rooster:
Zaterdag: 14 januari (10.00 – 11.30)
Zaterdag: 21 januari (10.00 – 11.30)
Zaterdag: 28 januari (10.00 – 11.30)
Zaterdag: 4 februari (10.00 – 11.30)
Zaterdag: 11 februari (10.00 – 11.30)
Zaterdag: 18 maart (10.00 – 11.30)

Geef je op door je in te schrijven op de website van rasalila of door een e-mail te sturen naar mail@yogaflower.nl