Samen met Dansdocente Josefien Slot verzorgt Yoga Flower op Tweede Paasdag een heerlijke voorjaarsworkshop met yoga, dans en een uitgebreide ontspanning.

Stralend, vitaal en ontspannen de Lente in!

 

Wat we gaan doen:
We beginnen met yoga oefeningen met een hartopenend effect: achteroverbuigingen. Deze oefeningen zijn heilzaam voor de wervelkolom en versterken rug, schouders, armen en benen. Daarnaast strekken deze oefeningen het borstgebied, buikgebied, de bovenbenen en heupen. Naast fysieke effecten hebben deze oefeningen ook duidelijke mentale effecten. De oefeningen openen het hartchakra: het centrum van vertrouwen, acceptatie, compassie, liefde, verbinding en vergeving. Na de oefeningen voel je je vrijer, heb je meer energie, ben je positiever, heb je meer moed en ben je alerter.

Na deze hartopenende yoga oefeningen laten we onze energie stromen in een workshop Flow Dance. Dansen is een manier om in contact te komen met jezelf, met je creativiteit, met elkaar en met het leven. Het is speels en vloeiend. Je laat los en geeft je over aan de Flow of Life!

We sluiten af met een uitgebreide ontspanningsoefening waarbij we de nieuwe energie die we hebben gecreëerd opslaan en verwerken in ons fysieke en mentale lichaam. Klaar voor de lente!

Waar: Spiritueel en Cultureel Centrum Karunika, Meerhuizenplein 11, Rivierenbuurt, Amsterdam
Wanneer: maandag 9 april (Tweede Paasdag), 14 – 17 u
Kosten: € 21,50 inclusief thee en fruit

Voor meer informatie: neem contact op met Yoga Flower: mail@yogaflower.nl
of Josefien: yoursoulfine@gmail.com www.flowdance.nl