HET PINSTERRETREAT IS VOL! DE EERSTVOLGENDE YOGA&OUTDOOR RETREATS ZIJN: 25 – 28 JUNI EN 8 – 11 OKTOBER 2015! KLIK HIER VOOR MEER INFO!

Wilma en Keetie organiseren in samenwerking met 123Olé opnieuw het succesvolle, kleurrijke en gezellige weekend waarin je je kunt onderdompelen in Yoga en Outdoortraining op het Catalaanse platteland bij Girona en de Costa Brava.
Wij nemen je mee in een ontspannen en actief verwenweekend met yoga, outdoortraining, zon, gezelligheid en heerlijk eten in een kleurrijke accommodatie in een prachtige omgeving!
Begin 2015 vol energie en verwen jezelf met een 3-daags Nieuwjaarsboost retreat van 9 – 12 januari of gun jezelf een vroeg begin van de zomer en doe mee met het 4-daags Pinksterweekend retreat van 21 – 24 mei.

Wat is Outdoortraining? Outdoortraining is in groepsverband sporten in de buitenlucht. Een outdoorles bestaat o.a. uit hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen waarbij gebruik gemaakt wordt van elementen uit de natuur en de omgeving. De lessen zijn geschikt voor iedereen met een basisconditie en je kunt de lessen op je eigen niveau meedoen.


Locatie:

We verblijven in Can Portell, een prachtig huis in St. Andreu del Terri, een klein dorp ten noorden van Girona. De Nederlandse Debbie van 123Olé is hier je gastvrouw.
Het huis heeft kleurrijke comfortabele kamers, een grote tuin met zwembad en verschillende plekjes waar je kunt relaxen. Overnachten kan in het huis, in woonwagens op de aangrenzende weide of in de sfeervolle oude stallen op het terrein. Kijk voor meer info hier: www.123ole.nl
Ontbijten, lunchen en dineren is één groot feest en doen we aan gezellige gedekte tafels.

Programma Nieuwjaarsboost retreat:
Ontvangst is op vrijdag 9 januari rond het middaguur met een hapje en een drankje. In de middag lunchen we gezamenlijk, kun je je installeren in het huis en is er tijd om te ontspannen. Aan het begin van de avond kun je een yogales volgen en aansluitend is er het diner. Zaterdag en zondag is er een afwisseling van yoga en outdoortraining. Je kunt deze dagen 2 yogalessen en 1 outdoortraining volgen. Daarnaast is er genoeg vrije tijd om te genieten van de omgeving, te wandelen, een boek te lezen, siësta te houden, paard te rijden of een massage te nemen. Het retreat eindigt op maandagochtend.

Kosten Nieuwjaarsboost retreat:
De kosten bedragen €330,-
Dit bedrag is inclusief alle yoga- en outdoorlessen, gebruik van yogamatten, 3 overnachtingen (in een 2-persoonskamer) met ontbijt, 3x lunch en 3x een uitgebreid diner met wijn en koffie/thee.
Er geldt een meerprijs voor een 1-persoonskamer en het is mogelijk om eerder te komen of langer te blijven. Neem hieroor contact op met Debbie.
Het vervoer naar en in Spanje is niet inbegrepen.Wij regelen busvervoer in Spanje van en naar het vliegveld en van en naar de trainingslocaties aan het meer van Banyoles en het strand. Houd rekening met € 40,- per persoon voor de kosten van dit vervoer.

De dichtstbijzijnde luchthaven is Girona. Wij bevelen de volgende vluchten aan:
Heenreis:
Eindhoven – Girona met Ryanair
vrijdag 9 januari vertrek 9:35u – aankomst 11:35u

Terugreis:
Girona – Eindhoven met Ryanair
maandag 12 januari vertrek 7u – aankomst 9:10u

Op dit moment kost een retourticket Eindhoven – Girona slechts 48 euro!

Programma Pinksterweekend retreat:
Ontvangst is op donderdag 21 mei in de ochtend met een hapje en een drankje. In de middag lunchen we gezamenlijk, kun je je installeren in het huis en is er tijd om te ontspannen. Aan het begin van de avond kun je een yogales volgen en aansluitend is er het diner. Op vrijdag, zaterdag en zondag is er een afwisseling van yoga en outdoortraining. Je kunt elke dag 2 yogalessen volgen en 1 outdoorles. Daarnaast is er genoeg vrije tijd om te genieten van het zwembad en het strand, te wandelen, een boek te lezen, siësta te houden, paard te rijden of een massage te nemen. Het retreat eindigt op zondagavond na het diner. Je kunt een extra nacht boeken en tot maandagochtend blijven.

Kosten Pinksterweekend retreat:
De kosten bedragen €400,-
Dit bedrag is inclusief alle yoga- en outdoorlessen, gebruik van yogamatten, 3 overnachtingen (in een 2-persoonskamer) met ontbijt, 3x lunch en 4x een uitgebreid diner met wijn en koffie/thee.
Er geldt een meerprijs voor een 1-persoonskamer. Neem hiervoor contact op met Debbie.
Het is mogelijk om tot maandagochtend te blijven. De kosten van het retreat bedragen dan € 450,-
We lunchen 1x aan zee in een gezellig en betaalbaar strandtentje. Dit is voor eigen rekening.
Het vervoer naar en in Spanje is niet inbegrepen. Wij regelen busvervoer in Spanje van en naar het vliegveld en van en naar de trainingslocaties aan het meer van Banyoles en het strand. Houd rekening met € 50,- per persoon voor de kosten van dit vervoer.

De dichtstbijzijnde luchthaven is Girona. Wij bevelen de volgende vluchten aan:
Heenreis:
Amsterdam – Girona met Transavia
donderdag 21 mei vertrek 6:25u – aankomst 8:25u

Terugreis:
Girona – Amsterdam met Transavia
zondag 24 mei vertrek 22:20u – aankomst 00:30u

of

maandag 25 mei vertrek 9:05u – aankomst 11:15u

Op dit moment kost een retourticket Amsterdam – Girona ca 120 euro.

Aanmelden:
Heb je zin om met ons mee te gaan? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Debbie: info@123ole.nl
Er is een beperkt aantal plaatsen dus wees er snel bij!

Voor meer informatie over de inhoud van het programma kun je mailen of bellen: mail@yogaflower.nl of 06-52380701
Voor informatie over het verblijf en de reis kun je mailen: info@123ole.nl
Meer foto’s van dit retreat kun je bekijken onder galerie en bekijk het evenement op facebook.

Wij hopen je te zien in 2015 in dit heerlijke Spaanse Yoga & Outdoor avontuur!