Organiseer een uniek vrijgezellenfeest voor je vriendin en geniet samen van een workshop Yoga en Thee op deze gezellige dag!

Yoga Flower en Mevrouw Cha verzorgen deze workshop voor jullie en laten je kennismaken met bijzondere Chinese theesoorten en de basis van yoga.

Thee kun je altijd en overal drinken. Maar na een yogales smaakt deze extra lekker. Drinken na een yogales is belangrijk om je vochtpeil weer op orde te brengen en vrijgekomen afvalstoffen weg te spoelen. Na een yogales staat er daarom altijd een kopje thee voor je klaar. Yoga en thee, een warme combinatie.

Maar wat is nu eigenlijk kwalitatief goede thee?

Mevrouw Cha (Linda Appelman) is een liefhebber van Chinese thee en heeft een bijzondere collectie thee en theebloemen. Haar passie voor thee werd verstrekt toen zij in China woonde. De Chinese gebruiken op het gebied van thee zijn zeer inspirerend en dat stimuleerde Linda om “Mevrouw Cha” op te richten. Op allerlei verschillende en uiteenlopende manieren brengt zij thee onder de aandacht.

Hoe wordt thee gemaakt? Welke plant wordt er gebruikt om thee te maken? Waarom zet je groene thee niet met gekookt water? Waar komt de bruine aanslag in mijn theekopje vandaan?

In deze workshop wordt het verhaal achter de thee met je gedeeld en kan je ook lekker proeven. Mevrouw Cha zal namelijk enkele soorten thee uit haar collectie meenemen zodat u verschillende bijzondere soorten thee en haar verrassende smaak zelf kunt ervaren. Na afloop van de workshop is de thee van Mevrouw Cha ook te koop.

In deze workshop zal Yoga Flower (Keetie Klinkenberg) een introductie geven op de basisbeginselen van yoga en een yogales verzorgen. Een basis yogales, geschikt voor alle niveaus, waarbij je beweegt op het ritme van je adem in een fijne flow waardoor je echt even quality time met jezelf ervaart! De yogales wordt ingeleid en afgesloten met bijpassende thee.

Yoga heeft veel gunstige effecten: soepelheid en flexibiliteit, sterke spieren en gewrichten, verbeterde lichaamshouding, energieverhogend, verbeterde ademhaling, het zenuwstelsel komt tot rust en er ontstaat evenwicht van de stofwisseling en hormoonhuishouding.

Yoga is bovenal leuk om te doen! Bij het beoefenen van yoga onderzoek je je eigen grenzen en mogelijkheden. Door met aandacht te bewegen en te ademen ontdek je jouw ruimte, kracht en ontspanning. De ruimte die je in je lichaam creëert heeft direct een mentale uitwerking. Na de les voel je je lekker en energiek.

Wil je jouw vriendin verwennen met een Yoga en Thee Workshop op haar vrijgezellenfeest? Neem dan contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak of een prijsopgaaf.

Voor het houden van deze Yoga en Thee Workshop hebben wij verschillende ruimtes beschikbaar in Amsterdam en een ruimte in de buurt van Alkmaar.