DIT RETREAT IS VOL!! DE EERSTVOLGENDE RETREATS ZIJN: 25 – 28 JUNI EN 8 – 11 OKTOBER 2015! KLIK HIER VOOR MEER INFO!

Wilma en Keetie organiseren in samenwerking met 123Olé voor de 4e keer dit sportieve retreat op het Catalaanse platteland bij Girona en de Costa Brava. Wij nemen je mee in een ontspannen en actief verwenweekend met yoga, outdoortraining, zon, gezelligheid en heerlijk eten in een kleurrijke accommodatie in een prachtige omgeving!
Gun jezelf een vroeg begin van de zomer en doe mee met het 4-daags Pinksterweekend retreat van 21 tot en met 24 mei!


Wat is Outdoortraining? Outdoortraining is in groepsverband sporten in de buitenlucht. Een outdoorles bestaat o.a. uit hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen waarbij gebruik gemaakt wordt van elementen uit de natuur en de omgeving. De lessen zijn geschikt voor iedereen met een basisconditie en je kunt de lessen op je eigen niveau meedoen.

Locatie:
We verblijven in Can Portell, een prachtig huis in St. Andreu del Terri, een klein dorp ten noorden van Girona. De Nederlandse Debbie van 123Olé is hier je gastvrouw. Het huis heeft kleurrijke comfortabele kamers, een grote tuin met zwembad en verschillende plekjes waar je kunt relaxen. Overnachten kan in het huis, in woonwagens op de aangrenzende weide of in de sfeervolle oude stallen op het terrein. Kijk voor meer info hier: www.123ole.nl
Ontbijten, lunchen en dineren is één groot feest en doen we aan gezellige gedekte tafels.


Programma:
Ontvangst is op donderdag 21 mei in de ochtend met een hapje en een drankje. In de middag lunchen we gezamenlijk, kun je je installeren in het huis en is er tijd om te ontspannen. Aan het begin van de avond kun je een yogales volgen en aansluitend is er het diner. Op vrijdag, zaterdag en zondag is er een afwisseling van yoga en outdoortraining. Je kunt elke dag 2 yogalessen volgen en 1 outdoortraining. Daarnaast is er genoeg vrije tijd om te genieten van het zwembad en het strand, te wandelen, een boek te lezen, siësta te houden, paard te rijden of een massage te nemen. Het retreat eindigt op zondagavond na het diner. Je kunt een extra nacht boeken en tot maandagochtend blijven.

Kosten:
De kosten bedragen €400,-
Dit bedrag is inclusief alle yoga- en outdoorlessen, gebruik van yogamatten, 3 overnachtingen (in een 2-persoonskamer) met ontbijt, 3x lunch en 4x een uitgebreid diner met wijn en koffie/thee.
Er geldt een meerprijs voor een 1-persoonskamer. Neem hiervoor contact op met Debbie.
Het is mogelijk om tot maandagochtend te blijven. De kosten van het retreat bedragen dan € 450,-
We lunchen 1x aan zee in een gezellig en betaalbaar strandtentje. Dit is voor eigen rekening.

Het vervoer naar en in Spanje is niet inbegrepen. Wij regelen busvervoer in Spanje van en naar het vliegveld en van en naar de trainingslocaties aan het meer van Banyoles en het strand. Houd rekening met ca € 50,- per persoon voor de kosten van dit vervoer.

De dichtstbijzijnde luchthaven is Girona. Wij bevelen de volgende vluchten aan:

Heenreis:
Amsterdam – Girona met Transavia
donderdag 21 mei vertrek 6:25u – aankomst 8:25u

Terugreis:
Girona – Amsterdam met Transavia
zondag 24 mei vertrek 22:20u – aankomst 00:30u

of

maandag 25 mei vertrek 9:05u – aankomst 11:15u

Op dit moment kost een retourticket Amsterdam – Girona slechts 86 euro!


Aanmelden:
Heb je zin om met ons mee te gaan? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Debbie: info@123ole.nl
Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij! Ter info: in oktober 2015 staat een volgend retreat gepland.

Voor meer informatie over de inhoud van het programma kun je mailen of bellen: mail@yogaflower.nl of 06-52380701
Voor informatie over het verblijf en de reis kun je mailen: info@123ole.nl
Meer foto’s van dit retreat kun je bekijken onder galerie en bekijk het evenement op facebook.

Wij hopen je te verwelkomen in dit heerlijke Spaanse Yoga & Outdoor avontuur!