De data voor het Yoga & Outdoor najaarsretreat zijn bekend: 26 – 29 oktober 2017!
Meld je aan: info@123ole.nl

Tijdens dit actieve en ontspannen verwenweekend genieten we van yoga, outdoortraining, zon, strand, gezelligheid en heerlijk eten in een kleurrijke accommodatie in een prachtige omgeving! Na het grote succes van voorgaande retreats organiseren Wilma en Keetie in samenwerking met 123olé dit retreat voor de 10e keer!

yoga outdoor retreat spanje

 


Wat is Outdoortraining?
Outdoortraining is in groepsverband sporten in de buitenlucht. Een outdoorles bestaat o.a. uit hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen waarbij gebruik gemaakt wordt van elementen uit de natuur en de omgeving. De lessen zijn geschikt voor iedereen met een basisconditie en je kunt de lessen op je eigen niveau meedoen.

Locatie:
We verblijven in Can Portell, een prachtig huis in St. Andreu del Terri, een klein dorp ten noorden van Girona op ruim een half uur rijden van de stranden van de Costa Brava. De Nederlandse Debbie van 123olé is hier je gastvrouw. Het huis heeft kleurrijke comfortabele kamers, een grote tuin met zwembad en verschillende plekjes waar je kunt relaxen. Overnachten kan in het huis, in woonwagens op de aangrenzende weide of in de sfeervolle oude stallen op het terrein. Kijk voor meer info hier: www.123ole.nl Ontbijten, lunchen en dineren is één groot feest en doen we aan gezellige gedekte tafels.

Programma:
Ontvangst is op donderdag 8 juni in de ochtend met een hapje en een drankje. In de middag lunchen we gezamenlijk, kun je je installeren in het huis en is er tijd om te ontspannen. Aan het begin van de avond kun je een yogales volgen en aansluitend is er het diner. Op vrijdag, zaterdag en zondag is er een afwisseling van yoga en outdoortraining. Je kunt elke dag 2 yogalessen volgen en 1 outdoortraining. Daarnaast is er genoeg vrije tijd om te genieten van het zwembad en het strand, te wandelen, een boek te lezen, siësta te houden, paard te rijden of een massage te nemen. Het retreat eindigt op zondagavond 11 juni na het diner.

yoga outdoor retreat spanjeyoga outdoor retreat spanje

 

 

 

 

 

Kosten:
De kosten bedragen €450,- Dit bedrag is inclusief alle yoga- en outdoorlessen, gebruik van yogamatten, 3 overnachtingen (in een 2-persoonskamer) met ontbijt, 3x lunch en 4x een uitgebreid diner met wijn en koffie/thee.
Er geldt een meerprijs voor een 1-persoonskamer.
Het is mogelijk om eerder te komen of langer te blijven. Neem hiervoor contact op met Debbie.
We lunchen 1x aan zee in een gezellig en betaalbaar strandtentje. Dit is voor eigen rekening.

Het vervoer naar en in Spanje is niet inbegrepen. Wij regelen busvervoer in Spanje van en naar het vliegveld en van en naar de trainingslocaties aan het meer van Banyoles en het strand. Houd rekening met ca € 50,- per persoon voor de kosten van dit vervoer (de kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers aan het retreat).

yoga outdoor retreat spanjeyoga outdoor retreat spanje

 

 

 

 

 

De dichtstbijzijnde luchthaven is Girona. Wij bevelen de volgende vluchten aan:

Heenreis:
Amsterdam – Girona met Transavia
donderdag 8 juni vertrek 06:20u – aankomst 08:20u

Terugreis:
Girona – Amsterdam met Transavia
zondag 11 juni vertrek 22:20u – aankomst 0:30u

Aanmelden:
Heb je zin om met ons mee te gaan? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Debbie: info@123ole.nl
Voor meer informatie over de inhoud van het programma kun je mailen of bellen: mail@yogaflower.nl of 06-52380701
Voor informatie over het verblijf en de reis kun je mailen: info@123ole.nl

Graag tot ziens in dit heerlijke Spaanse Yoga & Outdoor avontuur!

yoga outdoor retreat spanjeyoga outdoor retreat spanje