Je organiseert een vrijgezellenfeest of vriendinnenfeest maar wilt niet aankomen met een keramiek workshop, een kanotocht of een speurtocht door de stad. Je bent op zoek naar een leuke en ontspannen activiteit waar je de aanstaande bruid, je vriendinnen en natuurlijk jezelf echt mee kunt verwennen. Al eens gedacht aan een yogaworkshop?!

Yoga Flower organiseert Yoga Parties en komt graag een yoga workshop verzorgen op je vrijgezellenfeest. Met yoga op je vrijgezellenfeest of vriendinnenfeest kun je met je vriendinnen op een gezellige en laagdrempelig manier kennis maken met yoga en ontdekken hoe lekker en leuk yoga is! Na afloop zijn jullie energiek en ontspannen en geniet je gezellig na met een kop yoga thee en yoga verantwoorde taart.

De workshop kan worden gehouden op elke gewenste locatie. Denk bijvoorbeeld aan het strand, een park of bij jou of de bruid thuis of in de tuin. Yoga Flower kan ook met je meedenken over een binnenlocatie in een yogastudio. De workshop duurt in overleg 1 – 2 uur. Een aanvullende korte cursus voetreflexmassage behoort ook tot de mogelijkheden. Iedereen krijgt na afloop een leuk aandenken mee naar huis.
Voor yogamatten kan worden gezorgd.

Neem contact op met Yoga Flower voor meer informatie, een prijsopgaaf of voor het maken van een afspraak voor yoga op je vrijgezellenfeest!

Yoga Flower organiseert ook Yoga en Thee Workshops voor vrijgezellen- of vriendinnenfeesten! Klik hier voor meer informatie: Yoga en Thee Workshop Vrijgezellenfeest